0% Complete
صفحه اصلی / سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Physiological and biochemical characterization of Peppermint (Mentha piperita L.) and Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) in the Water- stream Hydroponic system
Mahsa Daryadar
Comparative study of total phenolic content and antioxidant activity of Nepeta pogonsperma hexane and hydroalcoholic extracts
Behavar Asghari - Sudabeh Mafakheri
Improvement the Biosynthesis and Production of Dietary Fibers, Chitin and Polysaccharides in Edible-Medicinal Mushroom Pleurotus ostreatus with the Properties of Natural Functional Food and Dietary Supplement
Mahnaz Mehrabi - Nasser Poursaeid
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی کل به روش احیای آهن سه ظرفیتی در عصاره های استخراج شده از گیاه دارویی کنگر خوراکی
سیده آرزو موسوی - احمد آقایی
تأثیر اندازه ی پیاز در عملکرد کمی و کیفی زعفران در منطقه ی ییلاقی جنت رودبار (Corocus sativus)
سمیه قاسمی - صادق پورمرادی - عباس احمدی ماچیانی - سمانه رودگرنژاد
بررسی خاصیت ضد قارچی عصاره گیاه رزماری و تاثیر این عصاره در بیان ژن AFL1 در قارچ آسپرژیلوس فلاوس با روش Real Time-PCR
مجتبی محمدی
Investigating the interaction of FGF receptor with murine herbal compound
Maryam Hezareie - Fatemeh Shoalehvar - Azizeh Asadzadeh
ANTIDIABETIC ACTIVITY OF ETHANOLIC EXTRACT OF CALAMUS ROTANG LINN LEAVES
Nastaran Khojastehpour - Mohammad Naseri
سنتز سبز نانو ذرات نقره تهیه شده از عصاره آبی گیاه آویشن شیرازی وبرسی خواص ضد باکتریایی این نانو ذرات بر روی باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
حدیث اسداللهی - سیف اله بهرامی کیا
Improving the growth and biochemical traits of black cumin (Nigella sativa L.) by applying Humic acid and Azotobacter
Sudabeh Mafakheri - Behvar Asghari
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1