0% Complete
صفحه اصلی / سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اهمیت گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) در صنعت غذا
نازنین زهرا بشارتی - ماندانا بیمکر - علی گنجلو
Antioxidant potential of Chenopodium quinoa Willd. as a promising nutraceutical
Athar Sadat Javanmard - Fatemeh Khakdan
پیش درآمدی بر شکل دهی زنجیره ارزش بادام کوهی با تاکید بر کاربردهای دارویی، غذایی و صنعتی آن
غلامرضا مجردی - زهرا صیادی
Hairy root Induction in Nicotiana tabacum L.
Farzaneh Ramezani - Reza Amirifahliani - Asad Masoumiasl
بررسی علف کش های مختلف برای کنترل انتخابی علف های هرز مزارع گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum)
علیرضا یوسفی - وحدت سلیمی - مسلم حیدری - مهرداد چایچی
(.Toxic Effects of cadmium on Essential Oil Composition, and expression of key genes involved in the biosynthesis of menthol and menthofuran in Peppermint (Mentha piperita L
Manije Sabokdast Nodehi - Zeynab Azimychetabi - Taraneh Karami Moghadam
Application of Catharanthus roseus L. in Food Industry: A review
Pariwash Zandi - Mandana Bimakr - Ali Ganjloo
اثر اندازه گلدان ونوع محیط کشت بر تولید گلخانه ایی زنجبیل
منصوره رضائی - شاهپور خانقلی - امیر بستانی
سنتز سبز نانو ذرات نقره تهیه شده از عصاره آبی گیاه آویشن شیرازی وبرسی خواص ضد باکتریایی این نانو ذرات بر روی باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
حدیث اسداللهی - سیف اله بهرامی کیا
ارزیابی تأثیر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم سیاه
محمد محمدی - محمدرضا کردلو
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1