0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
گیاه شناسی جینکو ، ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات دارویی
نویسندگان :
آزاده محمودی
1
بهرام ملکی زنجانی
2
علی عمارلو
3
1- دانشگاه زنجان
2- دانشگاه زنجان
3- دانشگاه زنجان
کلمات کلیدی :
جینکو،گیاهان دارویی،متابولیت های ثانویه
چکیده :
جینکوبیلوبا (Ginkgo biloba L.) یکی از گیاهان ارزشمند دارویی است که در طب سنتی بسیاری از کشورها جایگاه ویژه ای دارد. جینکو یک گیاه دو پایه است که در سی سالگی توانایی تولید مثل پیدا میکند و میتواند تا 2500 سال عمر کند. ارتفاع این گیاه به 35 متر و قطر آن به 7 متر میرسد, برگ های جینکو بادبزنی شکل هستند . ترکیبات موجود در عصاره گیاه جینکو را میتوان به سه دسته اصلی Flavone glycoside, terpene lacton و اسیدها تقسیم کرد, علاوه بر این؛ ترکیبات دیگری هم در عصاره گیاه جینکو یافت میشود که در نهایت این مواد به تنهایی یا در برهم کنش با هم میتوانند در کنترل و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله آلزایمر, افزایش وزن مرضی, فشارخون بالا و بیماری های قلبی و عروقی, دیابت نوع دو, اختلالات یادگیری و تمرکز, ناتوانی های جنسی, پیری و برخی از مشکلات شنوایی نقش پررنگی ایفا کنند. ضمن اینکه عصاره جینکو یک آنتی اکسیدان قوی است و علاوه بر حذف رادیکالهای آزاد میتواند تا حد زیادی روند تولید آنها را نیز متوقف کند. عصاره جینکو در برخی از کشورها از جمله آلمان تخلیص و به شکل دارو تجویز میشود. در این مقاله سعی کرده ایم ضمن معرفی کامل گیاه جینکو و ترکیبات موثردر آن, به تشریح مکانیسم اثر این ترکیبات در مقابله با بیماری ها بپردازیم .
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تغییرات میزان آسکوربات پراکسیداز و هیدروژن پراکسیداز آویش دنایی (Thymus daenensis Celak) با کاربرد قارچهای مختلف در شرایط متفاوت رطوبتی
بهراد فتحعلی پور بناب - امین عباسی - فریبرز شکاری
بررسی تاثیر تیمول روی سطح سرمی آنتی اکسیدان تام (TAC) و فاکتور نکروز تومور (TNF-α) در موشهای نر چاق نژاد NMRI
فاطمه جلالوند
گیاه شناسی جینکو ، ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات دارویی
آزاده محمودی - بهرام ملکی زنجانی - علی عمارلو
واکنش گونههای گیاهی مختلف در پاسخ به القای کالوس
منصوره صداقتی - محمد حسن عصاره
بررسی اثر آلیسین موجود در عصاره سیر بر روی بیان ژن BAX و Bcl2 در رده ی سلولی سرطان معده(AGS)
رضوانه دانش حکمتی - علی برزگر - پروانه فرزانه
Investigating the effect of the main composition of Ferula gummosa plant in the treatment of urinary tract infection
Parisa Ghabel - Fatemeh Shoalehvar - Azizeh Asadzadeh
اثر تنظیم کننده های رشد بر باز زایی اندام های مختلف آوندول (Smyrnium cordifolium)در شرایط درون شیشه ای
آزاده رجبی امیرآبادی - محمد گردکانه
اثرات مفید روغن هسته انگور بر مارکرهای اکسیداتیو مغزی در اثر مصرف مزمن سرب در موشهای صحرایی نر بالغ
مهدیه انوش - شیما رحمنی - مهران محسنی - میرجمال حسینی
اثر تنش گرمایی روی رشد و تولید مریم گلی رشد یافته در شهرستان مشگین شهر-اردبیل
مهدی جودی
Improvement the Biosynthesis and Production of Dietary Fibers, Chitin and Polysaccharides in Edible-Medicinal Mushroom Pleurotus ostreatus with the Properties of Natural Functional Food and Dietary Supplement
Mahnaz Mehrabi - Nasser Poursaeid
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1