0% Complete
صفحه اصلی
/
چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
سنتز سبز نانو ذرات نقره تهیه شده از عصاره آبی گیاه آویشن شیرازی وبرسی خواص ضد باکتریایی این نانو ذرات بر روی باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
نویسندگان :
حدیث اسداللهی
1
سیف اله بهرامی کیا
2
1- دانشگاه لرستان
2- دانشگاه لرستان
کلمات کلیدی :
نانو ذرات نقره،عصاره آبی،آویشن شیرازی،آنتی باکتریال
چکیده :
استفاده از گیاهان برای سنتز سبز نانو ذرات، بخش هیجان انگیز و در حال توسعه از فناوری نانو است و تاثیر قابل توجهی بر محیط زیست در جهت پایداری و توسعه بیشتر در حوزه علم نانو دارد. هدف از این مطالعه به طور خاص استفاده از نانو ذرات نقره سنتز شده از گیاه آویشن شیرازی بعنوان یک عامل ضد باکتری قوی مورد توجه قرار گرفته است.در این مطالعه تجربی ابتدا نانو ذرات نقره از عصاره آبی تهیه شده از اندام هوایی گیاه در مرحله گلدهی کامل سنتز شد. سپس توان مهاری نانو ذرات در غلظت های ۱۰۰۰، ۵۰۰ و۲۵۰ میکروگرم در میلی لیتر بر علیه تعدادی از میکرو ارگانیسم ها مورد ارزیابی قرار گرفت .به این ترتیب که ابتدا استاندارد ۰.۵ مک فارلند از باکتریها تهیه و در محیط کشت مولر هینتون آگار از باکتری با سوآپ استریل بصورت انبوه کشت داده شد. سپس حجم ۳۰ میکرو لیتر از هر غلظت بصورت جداگانه بر روی دیسک خالی لود شدند، همراه یک دیسک آنتی بیوتیک آمپی سیلین بعنوان کنترل مثبت به مدت ۲۴ ساعت در انکوباتور در دمای ۳۷ درجه انکوبه شدند. و در نهایت قطر هاله عدم رشد به صورت میلی متر اندازه گیری و گزارش شد.حداقل و حداکثر غلظت بازدارندگی نانو ذرات نقره از گیاه آویشن در غلظت های ۲۵۰ و ۱۰۰۰ روی باکتری p.Aerojinosa به ترتیب 12 و16 میلی متر و اثر نانو ذرات بر روی باکتری B.subtilis در غلظت های حداقل و حداکثر ۵۰۰ و ۱۰۰۰ به ترتیب 10 و 13 اندازه گیری شد. غلظت های متفاوت نانو ذرات تاثیری بر روی باکتری E.coli و A.ureus نداشته است.نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره آبی گیاه آویشن شیرازی دارای خواص آنتی باکتریال و ضد میکروبی است و دارای پتانسیل مناسبی جهت استفاده در روشهای درمانی در مقابله با باکتریها می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Investigation of the presence of flavonoids in fungal endophytes associated with Capparis spinosa L. by HPLC method
Mohsen Rajabi - Mohammad Reza Azimi Moghadam - Ali Azizi - Jalal Soltani
بررسی تأثیر نوع ریزنمونه و تنظیم کننده های رشد بر کالوس زایی، باززایی غیرمستقیم ساقه چه و ریشه زایی گیاه دارویی سرخارگل(Echinacea purpurea)
اصغر عرب اسدی - شاهرخ قرنجیک - محمد رضا عامریان - مهدی رحیمی - حسن قربانی قوژدی
اثر تنش گرمایی روی رشد و تولید مریم گلی رشد یافته در شهرستان مشگین شهر-اردبیل
مهدی جودی
A review of the use of the capacity of medicinal plants in controlling the complication of microbial resistance
Zahra Toreinia - Mahdi Tavakollizade - Hossein Rabbi Angoorani
حفظ و تقویت تنوع زیستی لازمه بقای اکوسیستمهای کشاورزی و نقش موثر آنها در احیای دریاچه اورمیه
اکبر عبدی قاضی جهانی - نگار ولی زاده
Studying the distribution of Shekartighal ( Echinops ssp) in Zanjan province
Hossein Rabbi Angourani
Flavonoid constituents and chemotypes of the genus Teucrium L. (Lamiaceae); section Polium from Zagros region, Iran
Seyed Hossein Bagheri Moghadam - Navaz Kharazian
بررسی ویژگی های ادافیکی گیاه دارویی مریم گلی لوله ای (Salvia macrosiphon) در مناطق مختلف استان هرمزگان
علی بهرامی - علیرضا یاوری - علیرضا راهب
اثرات کاربرد اسید هیومیک درکاهش تنش قلیائیت در گیاهان دارویی
پردیس فیض عباسی - علی اشرف امیری نژاد
تأثیر غلظتهای مختلف فلزات سنگین بر برخی شاخصهای جوانهزنی کاسنی
زهرا سلیمان پور - زهرا موحدی - مهدی قبولی - مجید رستمی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1