0% Complete
صفحه اصلی
/
چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
سنتز سبز نانو ذرات نقره تهیه شده از عصاره آبی گیاه آویشن شیرازی وبرسی خواص ضد باکتریایی این نانو ذرات بر روی باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
نویسندگان :
حدیث اسداللهی
1
سیف اله بهرامی کیا
2
1- دانشگاه لرستان
2- دانشگاه لرستان
کلمات کلیدی :
نانو ذرات نقره،عصاره آبی،آویشن شیرازی،آنتی باکتریال
چکیده :
استفاده از گیاهان برای سنتز سبز نانو ذرات، بخش هیجان انگیز و در حال توسعه از فناوری نانو است و تاثیر قابل توجهی بر محیط زیست در جهت پایداری و توسعه بیشتر در حوزه علم نانو دارد. هدف از این مطالعه به طور خاص استفاده از نانو ذرات نقره سنتز شده از گیاه آویشن شیرازی بعنوان یک عامل ضد باکتری قوی مورد توجه قرار گرفته است.در این مطالعه تجربی ابتدا نانو ذرات نقره از عصاره آبی تهیه شده از اندام هوایی گیاه در مرحله گلدهی کامل سنتز شد. سپس توان مهاری نانو ذرات در غلظت های ۱۰۰۰، ۵۰۰ و۲۵۰ میکروگرم در میلی لیتر بر علیه تعدادی از میکرو ارگانیسم ها مورد ارزیابی قرار گرفت .به این ترتیب که ابتدا استاندارد ۰.۵ مک فارلند از باکتریها تهیه و در محیط کشت مولر هینتون آگار از باکتری با سوآپ استریل بصورت انبوه کشت داده شد. سپس حجم ۳۰ میکرو لیتر از هر غلظت بصورت جداگانه بر روی دیسک خالی لود شدند، همراه یک دیسک آنتی بیوتیک آمپی سیلین بعنوان کنترل مثبت به مدت ۲۴ ساعت در انکوباتور در دمای ۳۷ درجه انکوبه شدند. و در نهایت قطر هاله عدم رشد به صورت میلی متر اندازه گیری و گزارش شد.حداقل و حداکثر غلظت بازدارندگی نانو ذرات نقره از گیاه آویشن در غلظت های ۲۵۰ و ۱۰۰۰ روی باکتری p.Aerojinosa به ترتیب 12 و16 میلی متر و اثر نانو ذرات بر روی باکتری B.subtilis در غلظت های حداقل و حداکثر ۵۰۰ و ۱۰۰۰ به ترتیب 10 و 13 اندازه گیری شد. غلظت های متفاوت نانو ذرات تاثیری بر روی باکتری E.coli و A.ureus نداشته است.نانو ذرات نقره سنتز شده از عصاره آبی گیاه آویشن شیرازی دارای خواص آنتی باکتریال و ضد میکروبی است و دارای پتانسیل مناسبی جهت استفاده در روشهای درمانی در مقابله با باکتریها می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر پسماند سالنهای پرورش قارچ خوراکی دکمه ای(SMC) برروی ویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.)
هایده وحیدافاق - سارا سعادتمند - حسین ریاحی
Medicinal Plants: Threats and Conservation
Saeid Hazrati - Hossein Rabbi Angourani - Farhad Habibzadeh
ارزیابی تأثیر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم سیاه
محمد محمدی - محمدرضا کردلو
Improving the growth and biochemical traits of black cumin (Nigella sativa L.) by applying Humic acid and Azotobacter
Sudabeh Mafakheri - Behvar Asghari
بررسی اثرات پرولیفراتیو عصارۀ هیدروالکلی گیاه پاغازه (Falcaria vulgaris) در ردههای سلولی سرطانی روده و کبد
سیاووش کاکی صحنه - امیرمحمد سرداری - معصومه شکوری هشجین - آرش علیزاده
بررسی برخی خصوصیات خاک اراضی زراعی شهرستان بروجرد برای کشت گیاه زعفران با استفاده از GIS
حسین پورهادیان
بررسی زنجیره های تولید و بازار گیاه دارویی باریجه
علیرضا کرباسی - فاطمه محجوب
اثر اندازه گلدان ونوع محیط کشت بر تولید گلخانه ایی زنجبیل
منصوره رضایی - شاهپور خانقلی - امیر بستانی
Effects of different con concentrations of Ziziphus Jujube L. (Rosales: Ramnaceae) on Inhibition of breast cancer cell proliferation (MCF-7)
Leila Soltani - Maryam Darbemamieh
Ethnopharmacology a powerful tool in the treatment of diseases with medicinal plants
Maryam Rasty
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1