0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
بررسی عملکرد عصاره ی گیاه استویا و زیتون در تولید خمیردندان های ارگانیک
نویسندگان :
مجتبی گودرزی
1
علی نجفی
2
1- دانشگاه فرهنگیان - پردیس شهید چمران تهران
2- دانشگاه فرهنگیان - پردیس شهید چمران تهران
کلمات کلیدی :
خمیردندان،استویا،زیتون،دهان،دستگاه گوارش
چکیده :
زمینه و هدف: هدف از این مطالعه،بررسی تاثیر خمیردندان های امروزی بر تشدید بیماری های پوستی و گوارشی می باشد که این بررسی به طور مشخص بر روی ترکیباتی همچون سدیم لوریل سولفات،محلول سوریبتول و سدیم ساخارین تمرکز می کند و در صدد است که با جایگزین کردن مواد و ترکیبات گیاهی و شیمیایی سالم و بی ضرر،مقدار آسیب های خمیردندان بر اطراف پوست دهان و دستگاه گوارش را به حداقل برساند. روش بررسی: مواد مورد آزمایش سدیم لوریل سولفات،محلول سوریبتول با غلظت 70 درصد،کربنات کلسیم،پلی پروپن گلیکول و سدیم ساخارین بود،روش کار به این صورت بود که میزان انحلال پذیری هر یک از ترکیبات فوق در حلال آب بررسی شد،همین طور واکنش پذیری و میزان تغییرات pH هر کدام از موارد فوق در آب سرد مورد بررسی تحلیل قرار گرفت،برای سنجش میزان pH از دستگاه pH سنج دیجیتالی کالیپره شده استفاده شد،ساخارین مورد استفاده در این آزمایش ساخت شرکت مرک آلمان بود و پروپیلن گلیکول نیز توسط شرکت کشت و صنعت خزل ساخته شده بود،برای استخراج لینوئیک اسید و اولئیک اسید موجود در روغن زیتون از روش کروماتوگرافی گازی استفاده شد. یافته ها: یافته حکایت از این دارد که سدیم لوریل سولفات،سوریتول و سدیم ساخارین موجود در خمیردندان دارای آثار زیان باری برای بدن هستند و علاوه بر تشدید بیماری های پوستی باعث شدت گرفتن ناراحتی های دستگاه گوارش نیز می شود. نتیجه گیری:افزودن عصاره گیاه شیرین برگ و لینوئیک اسید موجود در روغن زیتون موجب عملکرد بهتر خمیر و کاهش آسیب های احتمالی می گردد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی خصوصیات کمی اسانس گیاه دارویی مریم گلی لوله ای (Salvia macrosiphon) در رویشگاه های طبیعی استان فارس
علی بهرامی - علیرضا یاوری - علیرضا راهب
بررسی تاثیر تیمول روی سطح سرمی آنتی اکسیدان تام (TAC) و فاکتور نکروز تومور (TNF-α) در موشهای نر چاق نژاد NMRI
فاطمه جلالوند
شاهسپران: یک گیاه دارویی فراموش شده در غذا
لیدا عبادی - علی گنجلو - ماندانا بی مکر
اثرات گلوتامیک اسید و آسپارتیک اسید در کاهش تنش سرب در گیاهان دارویی
زهرا رمضانی - علی اشرف امیری نژاد
بررسی اثرات روغن هسته انگور بر سمیت عصبی وغلظت مغزی یون مس به دنبال تماس مزمن با مس در رتهای نر بالغ
مهدیه انوش - حسین فلاحتداری - مهران محسنی
بررسی اثر نیترات سرب روی برخی صفات مورفولوژی گیاه کاسنی در سیستم هواکشت
زهرا سلیمان پور - زهرا موحدی - مهدی قبولی - مجید رستمی
بررسی فیتوشیمیائی عصاره شش گونه از گیاه داروئی درمنه (Artemisia L.)
لیلا اکبری - زینب چقاکبودی
اثر هیپولیپدمیک برخی از گیاهان بومی استان کرمانشاه
مریم سادات مشعشعی - سمیه بهلولی
An in-silico study on tyrosinase and its potent inhibitors
Pardis Zamani - Omid Mokhtari
اثر نانوزئولیت بر خواص مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی
افسانه کلبادی - سیف الله خورنکه - سید احسان ساداتی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1