0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
بررسی عملکرد عصاره ی گیاه استویا و زیتون در تولید خمیردندان های ارگانیک
نویسندگان :
مجتبی گودرزی
1
علی نجفی
2
1- دانشگاه فرهنگیان - پردیس شهید چمران تهران
2- دانشگاه فرهنگیان - پردیس شهید چمران تهران
کلمات کلیدی :
خمیردندان،استویا،زیتون،دهان،دستگاه گوارش
چکیده :
زمینه و هدف: هدف از این مطالعه،بررسی تاثیر خمیردندان های امروزی بر تشدید بیماری های پوستی و گوارشی می باشد که این بررسی به طور مشخص بر روی ترکیباتی همچون سدیم لوریل سولفات،محلول سوریبتول و سدیم ساخارین تمرکز می کند و در صدد است که با جایگزین کردن مواد و ترکیبات گیاهی و شیمیایی سالم و بی ضرر،مقدار آسیب های خمیردندان بر اطراف پوست دهان و دستگاه گوارش را به حداقل برساند. روش بررسی: مواد مورد آزمایش سدیم لوریل سولفات،محلول سوریبتول با غلظت 70 درصد،کربنات کلسیم،پلی پروپن گلیکول و سدیم ساخارین بود،روش کار به این صورت بود که میزان انحلال پذیری هر یک از ترکیبات فوق در حلال آب بررسی شد،همین طور واکنش پذیری و میزان تغییرات pH هر کدام از موارد فوق در آب سرد مورد بررسی تحلیل قرار گرفت،برای سنجش میزان pH از دستگاه pH سنج دیجیتالی کالیپره شده استفاده شد،ساخارین مورد استفاده در این آزمایش ساخت شرکت مرک آلمان بود و پروپیلن گلیکول نیز توسط شرکت کشت و صنعت خزل ساخته شده بود،برای استخراج لینوئیک اسید و اولئیک اسید موجود در روغن زیتون از روش کروماتوگرافی گازی استفاده شد. یافته ها: یافته حکایت از این دارد که سدیم لوریل سولفات،سوریتول و سدیم ساخارین موجود در خمیردندان دارای آثار زیان باری برای بدن هستند و علاوه بر تشدید بیماری های پوستی باعث شدت گرفتن ناراحتی های دستگاه گوارش نیز می شود. نتیجه گیری:افزودن عصاره گیاه شیرین برگ و لینوئیک اسید موجود در روغن زیتون موجب عملکرد بهتر خمیر و کاهش آسیب های احتمالی می گردد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Morphological, Chemical and Antioxidant properties of Dracocephalum moldavica L.: A review
Mina Nasiri - Ali Ganjloo - Mandana Bimakr
Isolation and molecular identification of endophytic bacteria from Nepeta crispa
Farnoosh Rasoul sharifi - Reza Habibipoor - Mohsen Rajabi - Melika Esfandiari
روند جهانی تحقیقات بر روی گیاهان دارویی
رضا مهدوی - شهاب قاضی
Green root fabrication and chitosan encapsulation of Cerium Oxide Nanoparticles as antibacterial agent
Nosheen Akhter - Parichehr Hanachi
اثر تنش فلزات سنگین کادمیوم و نیکل بر ترکیبات عصاره گیاه آویشن ایرانی (Thymus persicus)
کیوان آقائی - زهرا مصطفوی
Improvement the Biosynthesis and Production of Dietary Fibers, Chitin and Polysaccharides in Edible-Medicinal Mushroom Pleurotus ostreatus with the Properties of Natural Functional Food and Dietary Supplement
Mahnaz Mehrabi - Nasser Poursaeid
Evaluation of Nostoc commune extract effects on locomotor activity 6-OHDA-induced in model of Parkinson’s disease
Ghazaleh Javaherdoust - Akbar Haji Zadeh Moghaddam - Ehsan Nazifi
اثر روش های مدیریتی و کنترل شیمیایی بر علف های هرز در بالنگوی شهری (قَرَه زَرَک)
رویا مختاریان
اهمیت گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) در صنعت غذا
نازنین زهرا بشارتی - ماندانا بیمکر - علی گنجلو
بررسی خاصیت ضد قارچی عصاره گیاه رزماری و تاثیر این عصاره در بیان ژن AFL1 در قارچ آسپرژیلوس فلاوس با روش Real Time-PCR
مجتبی محمدی
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1