0% Complete
صفحه اصلی / چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر گیاه مارچوبه با تمرکز بر خواص درمانی و ارزش غذایی آن
پویا طاهرخانی - فرزان طاهری - محمد رسولی - علی عمارلو
بررسی تأثیر مصرف کودهای نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و اسانس گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.)
سمیه قاسمی - سمانه رودگرنژاد - صادق پورمرادی - حسام عمادی فر
Bioinformatic studies of the effect of Curcumin glucuronide in the plants of the Curcuma longa species on DNA gyrase inhibition as antimicrobial agent
Farideh Ebrahimi - Azizeh Asadzadeh
القاء کالوس و ریشه مویین در گیاه دارویی پنیرباد (Withania coagulans)
جابر نصیری - زینب چقاکبوی
بررسی کمی و کیفی فلاونوئیدهای روتین و کوئرستین در میوه گیاه گوجی بری (L.Lycium barbarum) با استفاده از دستگاه HPLC-PDA و تعیین مقدار فنول و فلاونوئید تام عصاره هیدروالکلی آن
مهرداد کاشفی - فاطمه تاج آبادی - سید وحید قاسمی - رضا حاجی آقایی - معراج نجفی
روشهای استخراج روغن ضروری بومادران (Achillea millefolium) و ارزیابی ترکیبات، فعالیت ضد اکسایشی و اثرات ضد میکروبی و دارویی
پروانه کرمی - محسن زندی - علی گنجلو
ضرورت کاربردهای گیاهان دارویی در معماری سبز بیونیک با رویکرد سلامتی جامعه
منصور شیرمرد - عاطفه خوش لهجه مفرد
Common Mallow (Malva sylvestris L.): A valuable medicinal plant with potential applications in the food industry
Fatemeh Mojarradi - Mandana Bimakr - Ali Ganjloo
The influence of extraction methods on the essential oil content and the chemical composition of Prangos ferulacea (L.) Lindl
Zahra Mohebi
بررسی اثرات پرولیفراتیو عصارۀ هیدروالکلی گیاه پاغازه (Falcaria vulgaris) در رده‌های سلولی سرطانی روده و کبد
سیاووش کاکی صحنه - امیرمحمد سرداری - معصومه شکوری هشجین - آرش علیزاده
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1