0% Complete
صفحه اصلی
/
چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی کل به روش احیای آهن سه ظرفیتی در عصاره های استخراج شده از گیاه دارویی کنگر خوراکی
نویسندگان :
سیده آرزو موسوی
1
احمد آقایی
2
1- دانشگاه مراغه
2- دانشگاه مراغه
کلمات کلیدی :
تیره کاسنی،ظرفیت آنتی اکسیدانی،عصاره،کنگر علوفه ای،گیاهان دارویی
چکیده :
گیاه کنگر علوفه ای با نام علمی Gundelia tournefortii از گونه های با ارزش دارویی و خوراکی متعلق به تیره کاسنی است، که در نقاط مختلف ایران پراکنش دارد. در این مطالعه اندام هوایی گیاه کنگر علوفه ای از شهرستان مراغه استان آذربایجان شرقی جمع آوری شده است. هدف مطالعه حاضر، اندازه گیری خاصیت آنتی اکسیدانی کل، با روش FRAPدر عصاره های استخراج شده با 4 حلال اتانول %50، متانول 80%، استون 70%، و آب است. نتایج نشان داد بین عصاره های مختلف گیاه کنگر علوفه ای از نظر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل از نظر آماری تفاوت های معنی دار وجود دارد. بیشترین مقدار خاصیت آنتی اکسیدانی کل بدست آمده مربوط به نمونه های استخراج شده با متانول 80% می باشد. در مجموع یافته های این تحقیق نشان می دهد نوع حلال مورد استفاده جهت استخراج ترکیبات عصاره های اندام هوایی گیاه کنگر علوفه ای در میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی تأثیر دارد. انجام تحقیقات در خصوص شاخص های آنتی اکسیدانی گیاهان دارویی و خوراکی ارزشمند مورد استفاده در کشور می تواند اطلاعات مفیدی جهت استفاده احتمالی از این گیاهان در صنایع دارویی فراهم نماید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
واکنش دو گونه پونهسای عریان (NepetadenudateBenth) و پونهسای البرزی
معصومه لایق حقیقی - بهلول عباس زاده - مهردخت نجف پور نوایی - بهروز نادری
Investigating the medicinal and phytochemical properties of three endemic species "Nectaroscordum Tripedale (Trautv.) grossh , Ornithogalum narbonenese L. and Pimpinella anthriscoides" in Kermanshah province
Zahra Mohebi
بررسی اثر آلیسین موجود در عصاره سیر بر روی بیان ژن BAX و Bcl2 در رده ی سلولی سرطان معده(AGS)
رضوانه دانش حکمتی - علی برزگر - پروانه فرزانه
تاثیر زردچوبه بر بیماری های پوستی
نازنین پاک نفس - نسیم صدوقی مود
بررسی روابط صفات زراعی زیره سبز در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی
رقیه امینیان دهکردی
An examination of antibacterial properties and chemical profile of methanolic extract of Agaricus bisporus wild edible mushroom, Zarnagh region (East Azerbaijan province, Iran).
Ghodsieh Bagherzade - Amin Nameni - Pouya Ghamari Kargar
اثر روش های مدیریتی و کنترل شیمیایی بر علف های هرز در بالنگوی شهری (قَرَه زَرَک)
رویا مختاریان
Computational molecular docking simulation study of Kojic acid glucoside as antibacterial agents
Omid Ali Behzadi - Azizeh Asadzadeh
INVESTIGATING THE ANTICORROSIVE EFFECT OF CATECHIN ON IRON
Seyed mohammad Shoaei
بررسی اثر پرایمینگ بذر مرزه با سالیسیلیک اسید بر پاسخهای فیزیولوژیکی دانهالها تحت تنش شوری
بابک جمالی - حسین امین
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1