0% Complete
صفحه اصلی
/
چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
بررسی تاثیر ضد قارچی عصاره هیدرو الکلی زردچوبه( Curcuma longa L.) بر قارچ آسپرژیلوس فلاووس
نویسندگان :
امیرحسین ابراهیمی
1
آتوسا سبزقبائی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
کلمات کلیدی :
آسپرژیلوس فلاووس،زردچوبه،عصاره هیدروالکلی،فعالیت ضد قارچی
چکیده :
آسپرژیلوس شایع ترین عامل ایجاد کننده عفونت های قارچی با منشاء خارجی است.تاکنون بیش از ۲۵۰ گونه آسپرژیلوس شناخته شده است که از این بین، تنها ۴ گونهی اهمیت بالینی دارند که یکی از مهم ترین آن ها آسپرژیلوس فلاووس (Aspergillus flavus)میباشد. شیوع بیماری های قارچی در دو دهه اخیر به خصوص در افراد دارای نقص سیستم ایمنی رو به افزایش است. از طرفی عوامل قارچی فرصت طلب در محیط زندگی به فراوانی وجود دارند و میتوانند سبب آلودگی غذایی و محیطی گردند لذا باید به دنبال راهکارهایی برای کاهش فعالیت ضد قارچی خصوصا در مواد غذایی بود. دراین مطالعه در طی 10 روز فعالیت ضد قارچی عصاره 5 درصد آبی و الکلی زردچوبه) Curcuma longa L.) بررسی گردید. فعاليت ضد قارچي عصاره ها به روش Plate Agar Diffusion انجام گرفت. هر کدام از عصاره ها در غلظت های 20، 200، 2000 میکرولیتر بر20 میلی لیتر محیط کشت اضافه شدند. به منظور ارزیابی فعالیت ضد قارچی عصاره ها بر آسپرژیلوس فلاووس از SDS-PAGE HPLCاستفاده شد. نتایج SDS-PAGE نشان داد با مهار فعالیت تولید پروتئین ها ، تولید آسپرژیلوس فلاووس کاهش پیدا میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Effects of different Ecotype and mother corm weight on growth and yield of saffron
Motahareh Esfandiari - Mohammad Ali Hakimzadeh Ardakani
بررسی میزان ترکیب اسیدهای چرب گونه های وحشی بادام استان کرمانشاه
امیدعلی امجدیان - عیسی ارجی
اثر آلیسین موجود در عصاره ی سیر بر زنده مانی رده ی سلولی سرطانی معده(AGS)
رضوانه دانش حکمتی - علی برزگر - پروانه فرزانه
افزایش فعالیت کاسپاز3 و 7 در رده سلولی MDA-MB-231 سرطان سینه تحت تاثیر عصاره متانولی گیاه جاشیر زاگرسی ( Prangos crossoptera)
زهرا درخشان هوره - مریم موری
تحلیل بازاریابی گیاه شیرین بیان و گون کتیرایی
علیرضا کرباسی - مریم رحمانی نوده
Improving the growth and biochemical traits of black cumin (Nigella sativa L.) by applying Humic acid and Azotobacter
Sudabeh Mafakheri - Behvar Asghari
واکنش دو گونه پونهسای عریان (NepetadenudateBenth) و پونهسای البرزی
معصومه لایق حقیقی - بهلول عباس زاده - مهردخت نجف پور نوایی - بهروز نادری
Determining the best method to overcome the dormancy of baneh ( Pistacia atlantica Desf) seeds
Hossein Rabbi Angourani
بررسی تاثیر عصاره الکلی پیاز عنصل (Urginea maritime) بر کاهش دردهای عضلانی و مفصلی
حمید رضا شجاعی
Study of antimicrobial effects of Nanoemulsion of Foeniculum Vulgar essential oil
Parisa Kazemi Espili - Alireza Yazdinezhad - Somaye Sadighian - Mehran Mohseni
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1