0% Complete
صفحه اصلی
/
چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
Morphological, Chemical and Antioxidant properties of Dracocephalum moldavica L.: A review
نویسندگان :
Mina Nasiri
1
Ali Ganjloo
2
Mandana Bimakr
3
1- زنجان
2- دانشگاه زنجان
3- دانشگاه زنجان
کلمات کلیدی :
Dracocephalum moldavica L،Chemical Composition،Essential Oil،Biological activity
چکیده :
Dracocephalum moldavica L. which is known in Persian as baderashbo belongs to the Lamiaceae family. D. moldavica is cultivated in eastern and central Europe. In Iran, D. moldavica is mainly cultivated in Mazandaran, Yazd, Tehran, and Azerbaijan provinces. It has a long history of use as a spice and medicinal plant. D. moldavica is a good source of protein, lipids and fibers which possess antioxidant and antimicrobial activities. D. moldavica essential oil has a citrus-like flavor containing high content of oxygenated acyclic monoterpenes, ketone, aldehyde and alcoholic function groups. The major constituents of the essential oil of D. moldavica were found to be geranyl acetate, geranial, neryl acetate, geraniol, neral and nerol. Thus, D. moldavica could be used as a promising ingredient in food products. In this regard, in the current mini review, the morphological characteristics, chemical composition and .biological activities of D. moldavica will be introduced and its usage in food industry will be considered
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثر عصاره گیاهان جنسینگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبیل بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی
سنا معین - مجتبی محمدی رکن آبادی - رسول شکری
ANTIDIABETIC ACTIVITY OF ETHANOLIC EXTRACT OF CALAMUS ROTANG LINN LEAVES
Nastaran Khojastehpour - Mohammad Naseri
روند جهانی تحقیقات بر روی گیاهان دارویی
رضا مهدوی - شهاب قاضی
بررسی علف کش های مختلف برای کنترل انتخابی علف های هرز مزارع گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum)
علیرضا یوسفی - وحدت سلیمی - مسلم حیدری - مهرداد چایچی
Study of antimicrobial effects of Nanoemulsion of Foeniculum Vulgar essential oil
Parisa Kazemi Espili - Alireza Yazdinezhad - Somaye Sadighian - Mehran Mohseni
مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و روش های سنجش آزمایشگاهی آن ها در زعفران
محسن فتحی - کیوان آقایی - علی عمارلو
تاثیر ژل آلوئه ورا بر ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته طی دوره انبارمانی سرد
سعیده خالقی - ولی ربیعی - فرهنگ رضوی
بررسی اثر تراکم و تغذیه بر عملکرد سه مرزه گونه Saturjia mutica در شرایط دیم استان آذربایجان شرقی
اکبر عبدی قاضی جهانی - نگار ولی زاده
ضرورت کاربردهای گیاهان دارویی در معماری سبز بیونیک با رویکرد سلامتی جامعه
منصور شیرمرد - عاطفه خوش لهجه مفرد
معرفی برخی از گونههای مناسب زراعی جنس پونهسا، برای استانهای مختلف کشور
بهلول عباس زاده - معصومه لایق حقیقی - فاطمه سفیدکن - فاطمه ذاکریان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1