0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و روش های سنجش آزمایشگاهی آن ها در زعفران
نویسندگان :
محسن فتحی
1
کیوان آقایی
2
علی عمارلو
3
1- دانشگاه زنجان
2- دانشگاه زنجان
3- دانشگاه زنجان
کلمات کلیدی :
گیاهان داروئی ، زعفران ، ترکیبات فیتوشیمیایی
چکیده :
زعفران با نام علمی Crocus sativus L گیاهی تک لپه ای و چند ساله ، علفی بدون ساقه هوایی وبنه دار از خانواده زنبقیان ( Iridaceae ) می باشد. زعفران با قدمتی ۳۵۰۰ساله از قدیمی ترین و گران ترین ادویه های جهان بوده که خواستگاه اولیه آن را آسیای جنوب غربی اعلام کرده اند. خواص دارویی آن عمدتا شامل : کاهش ناراحتی معده ، ضد افسردگی و شادی آور بوده که در طول تاریخ مورد استفاده در فرهنگ های مختلف بوده است. در این مقاله مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی مهم این گیاه مبتنی بر گزارشات علمی خواهیم داشت و روش های سنجش آزمایشگاهی آن ها را به صورت مبسوط مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Anti-proliferative and apoptotic effects of Piper cubeba hydroalcoholic extract on the MCF-7 human breast cancer cell line
Tayebeh Mohammadi - Mehrdad Pooyanmehr - Farhang Tafaroji
In vitro anticancer activity of methanolic extract of Chroococcus sp., from Kani Barazan International Wetland
Hamieh Goshtasbi - Mostafa Akbarzadeh-khiavi - Azam Safary - Ali Movafeghi - Yadollah Omid
Bioformulation of silver nanoparticles using Nigella arvensis leaf extract with Potential Bioactivity against Klebsiella pneumonia
Azam Chahardoli
Evaluation of the possible inhibitory effect of Ganoderma lucidum on clinical strains of Helicobacter pylori
Tahereh Agha Motallebi Khobani - Bahareh Attaran - Mohammad Reza Soudi - Tayebeh Fooladi
تأثیرغلظتهای مختلف فلزات سنگین بر برخی شاخصهای جوانهزنی کاسنی
زهرا سلیمان پور - زهرا موحدی - مهدی قبولی - مجید رستمی
اثر نانوزئولیت بر خواص مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی
افسانه کلبادی - سیف الله خورنکه - سید احسان ساداتی
مطالعۀ بیوانفورماتیکی ژن های منتخب دخیل در مسیر بیوسنتز فلاونوئیدها در زیرۀ سبز
فرشته لطفی - محمد مهدی مرتضویان - علی ایزدی دربندی - حسین رامشینی
بررسی اثرات مقادیر مختلف کود های N.P.K و وزن ریزوم بر سازگاری و عملکرد کمی و کیفی گیاه زنجبیل (Zingiber officinal).
سیدمیلاد شهدائی
اثر اندازه گلدان ونوع محیط کشت بر تولید گلخانه ایی زنجبیل
منصوره رضایی - شاهپور خانقلی - امیر بستانی
Truffle producing orchads : a solution to reduce the effects of climate change and soil pollution
Tahereh Borna
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1