0% Complete
صفحه اصلی
/
چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
بررسی اثر عصاره گیاهان جنسینگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبیل بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی
نویسندگان :
سنا معین
1
مجتبی محمدی رکن آبادی
2
رسول شکری
3
1- دانشگاه آزاد زنجان
2- دانشگاه آزاد زنجان
3- دانشگاه آزاد زنجان
کلمات کلیدی :
جنسینگ،سرخارگل،گل بنفشه،زنجبیل،باکتری استافیلوکوکوس اورئوس
چکیده :
چکیده امروزه بيماري هاي عفوني و ميکروبي دسته بزرگي از بيماري ها را تشکيل مي دهند و از طرفي شمار جدايه هاي ميکروبي مقاوم به آنتي بيوتيک ها روز به روز بيشتر مي شود، لذا نياز به مواد ضد باکتريايي جديد و کم ضرر هر روز بيشتر نمايان مي گردد. گياهان دارويي غني از خواص ضد ميکروبي قابل توجهي هستند، بنابراين مي توان جهت به تاخير انداختن يا ممانعت از رشد ميکروارگانيسم هاي بيماري زا يا عامل فساد استفاده کرد. در این مطالعه تاثیر عصاره گیاهان جنسینگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبیل بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی مورد بررسی قرار دادیم. در این مطالعه تجربی، عصاره گیاهان به روش خیساندن استخراج شد و تاثیر آنها بر روی رشد استافیلوکوکوس اورئوس در محیط کشت نوترینت آگار مورد بررسی قرار گرفت. جهت بررسی تاثیرات این عصاره ها در بدن موجود زنده، مدلهای موشی عفونت زخم استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد شده و تاثیر تیمار این زخمها با عصاره گیاهان ارزیابی گردید. برای آنالیز داده های کیفی، از روش مشاهده استفاده شد. با توجه به آنالیز داده ها مقدار MIC براي عصاره گیاهان جنسينگ، زنجبيل، گل بنفشه و سرخارگل، به ترتيب برابر 17/0، 20/0، 32/0 و 72/0 میکروگرم بر میلی لیتر و شاخص MLC نيز براي اين عصاره ها به ترتيب برابر 34/0، 40/0، 64/0، و 44/1 میکروگرم بر میلی لیتر بود. با توجه به نتایج بدست آمده از این مطالعه می توان نتیجه گرفت که که عصاره گیاهان جنسينگ، زنجبيل ، گل بنفشه و سرخارگل در غلطت های متفاوت دارای اثرات ضد باکتري خوبی علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس هستند. اما در نهایت با تجمیع داده های می توان اینگونه نتیجه گرفت که گیاه جنسينگ و زنجبيل نسبت به سایر موارد دارای تاثیر ضد باکتري بیشتری بودندو سرخارگل گل کمترین تاثیر را داشت. مطالعه حاضر جزء معدود مطالعاتی است که تاثیر گیاهان جنسينگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبيل را بر روی عفونت باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مورد بررسی قرار داد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Optimization of hairy root induction in Catharanthus roseus medicinal plant by different strains of Agrobacterium rhizogenes
Syavash Hemmaty - Ahad Hedayati
Identification of specific flavonoids and their diversity in four subspecies of Teucrium orientale from Iran
Seyed Hossein Bagheri Moghadam - Navaz Kharazian
تغییرات میزان آسکوربات پراکسیداز و هیدروژن پراکسیداز آویش دنایی (Thymus daenensis Celak) با کاربرد قارچهای مختلف در شرایط متفاوت رطوبتی
بهراد فتحعلی پور بناب - امین عباسی - فریبرز شکاری
کوجیک اسید و کاربرد آن در مهار تیروزیناز و جلوگیری از تولید بیش از حد رنگدانه های پوستی
فهیمه بهرام نژاد - درنا دهقانی
تاثیر مکمل خوراکی گیاه گزنه (Urtica dioica L.) بر وزن ارگان ها در جوجه های گوشتی تحت چالش استرس گرمایی مزمن سیده عالمه حسینیان، سید مهراد میرسعیدی فراهانی
سیده عالمه حسینیان - مهراد میرسعیدی
Propolis ameliorates autistic-like behaviors induced by maternal separation in rats
Ilia Ahmadi Kholardi - Mohammadreza Bigdeli - Akbar Hajizadeh Moghadam - Sedigheh Khanjani Jelodar
بررسی اثر عصاره گیاهان جینسینگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبیل بر روی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی
سیما صحرایی - مجتبی محمدی رکن آبادی - رسول شکری
Investigating the cultivation and domestication of wild populations of Iranian shallots(Allium hirtifolium Boiss.) from the habitats of Zanjan province
Hossein Rabbi Angourani
سنتز سبز نانو ذرات نقره تهیه شده از عصاره آبی گیاه آویشن شیرازی وبرسی خواص ضد باکتریایی این نانو ذرات بر روی باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
حدیث اسداللهی - سیف اله بهرامی کیا
افزایش فعالیت کاسپاز3 و 7 در رده سلولی MDA-MB-231 سرطان سینه تحت تاثیر عصاره متانولی گیاه جاشیر زاگرسی ( Prangos crossoptera)
زهرا درخشان هوره - مریم موری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1