0% Complete
صفحه اصلی
/
چهارمین کنگره بین المللی و پنجمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
بررسی اثر عصاره گیاهان جنسینگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبیل بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی
نویسندگان :
سنا معین
1
مجتبی محمدی رکن آبادی
2
رسول شکری
3
1- دانشگاه آزاد زنجان
2- دانشگاه آزاد زنجان
3- دانشگاه آزاد زنجان
کلمات کلیدی :
جنسینگ،سرخارگل،گل بنفشه،زنجبیل،باکتری استافیلوکوکوس اورئوس
چکیده :
چکیده امروزه بيماري هاي عفوني و ميکروبي دسته بزرگي از بيماري ها را تشکيل مي دهند و از طرفي شمار جدايه هاي ميکروبي مقاوم به آنتي بيوتيک ها روز به روز بيشتر مي شود، لذا نياز به مواد ضد باکتريايي جديد و کم ضرر هر روز بيشتر نمايان مي گردد. گياهان دارويي غني از خواص ضد ميکروبي قابل توجهي هستند، بنابراين مي توان جهت به تاخير انداختن يا ممانعت از رشد ميکروارگانيسم هاي بيماري زا يا عامل فساد استفاده کرد. در این مطالعه تاثیر عصاره گیاهان جنسینگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبیل بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی مورد بررسی قرار دادیم. در این مطالعه تجربی، عصاره گیاهان به روش خیساندن استخراج شد و تاثیر آنها بر روی رشد استافیلوکوکوس اورئوس در محیط کشت نوترینت آگار مورد بررسی قرار گرفت. جهت بررسی تاثیرات این عصاره ها در بدن موجود زنده، مدلهای موشی عفونت زخم استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد شده و تاثیر تیمار این زخمها با عصاره گیاهان ارزیابی گردید. برای آنالیز داده های کیفی، از روش مشاهده استفاده شد. با توجه به آنالیز داده ها مقدار MIC براي عصاره گیاهان جنسينگ، زنجبيل، گل بنفشه و سرخارگل، به ترتيب برابر 17/0، 20/0، 32/0 و 72/0 میکروگرم بر میلی لیتر و شاخص MLC نيز براي اين عصاره ها به ترتيب برابر 34/0، 40/0، 64/0، و 44/1 میکروگرم بر میلی لیتر بود. با توجه به نتایج بدست آمده از این مطالعه می توان نتیجه گرفت که که عصاره گیاهان جنسينگ، زنجبيل ، گل بنفشه و سرخارگل در غلطت های متفاوت دارای اثرات ضد باکتري خوبی علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس هستند. اما در نهایت با تجمیع داده های می توان اینگونه نتیجه گرفت که گیاه جنسينگ و زنجبيل نسبت به سایر موارد دارای تاثیر ضد باکتري بیشتری بودندو سرخارگل گل کمترین تاثیر را داشت. مطالعه حاضر جزء معدود مطالعاتی است که تاثیر گیاهان جنسينگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبيل را بر روی عفونت باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مورد بررسی قرار داد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پاسخ گیاه ریحان (Ocimum ciliatum L) به اصلاح کننده بیوچار تحت تنش کادمیم
سارا فرسرایی - لیلا مهدی زاده - محمد مقدم
Pollination syndrome and breeding system in Echium amoenum: Local populations on the verge of collapse due to pollinator limitation
Mohammad Fatemi - Zeinab Sadani - Azadeh Haddadchi - Azam Ghaviandam
Response of chavicol O-methyltransferase gene promoter of Ocimum basilicum to drought stress
Fatemeh Khakdan - Athar Sadat Javanmard
Green root fabrication and chitosan encapsulation of Cerium Oxide Nanoparticles as antibacterial agent
Nosheen Akhter - Parichehr Hanachi
بررسی عملکرد عصاره ی گیاه استویا و زیتون در تولید خمیردندان های ارگانیک
مجتبی گودرزی - علی نجفی
بررسی و شناسایی قارچ خوراکی گیاه دارویی آنغوزه (Ferula assa-foetida)
عالیه سادات رفعت حقیقی
The complication of sweeping in Elaeagnus angustifolia (EA) orchards and the necessity of selecting disease-resistant genotypes (case study: oleaster gardens in University of Zanjan-Iran).
Ali Ammarellou
مروری بر تاریخچه و روشهای تولید داروی ضدسرطان تاکسول (متابولیت ثانویه گیاهی) بصورت in vivo و in vitro
جابر نصیری - زینب چقاکبوی
The need to pay attention to the ecosystem of medicinal plants in personalized medicine
Seyedeh Azamat Miri - Mohsen Sanikhani
Encapsulation of essential oils for enhancement antifungal activity
Maede Shahiri Tabarestani
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 40.3.1