0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی
بررسی اثر آلیسین موجود در عصاره سیر بر روی بیان ژن BAX و Bcl2 در رده ی سلولی سرطان معده(AGS)
نویسندگان :
رضوانه دانش حکمتی
1
علی برزگر
2
پروانه فرزانه
3
1- موسسه آموزش عالی سنا ساری
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3- مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
کلمات کلیدی :
آلیسین، عصاره ی سیر، بیان ژن, سرطان معده، AGS، RT-PCR، BAX ،Bcl2، آپوپتوز
چکیده :
زمینه و هدف:سرطان معده در مردان چهارمین سرطان و در زنان پنجمین سرطان شایع است و تقریباً دو سوم آن در کشورهای در حال توسعه رخ می دهد. در سرطان تعادل بین تکثیر سلول و آپوپتوز به هم می خورد، در نتیجه ارتباط مستقیمی بین بیان ژن های BAX و BCL-2 و فرآیند سرطانی شدن وجود دارد.این مطالعه با هدف تعیین میزان تغییر بیان این ژن ها در رده ی سلولی سرطان معده ی تیمار شده با آلیسین است. روش کار: در این آزمایش از دو رده سلولی سرطانی (AGS) استفاده شد که در محیط کشت DMEM/F12 حاوی 10 درصد سرم جنین گاوی و رده ی سلولی سالم (HuGu) که در محیط کشت DMEM/F12 حاوی 15 درصد سرم جنین گاوی و 2 درصد محیط کشت MEM کشت داده شدند و در انکوباتور در دمای 37 درجه سانتی گراد و در فشار 5 درصد CO2 نگهداری شدند. سپس بیان ژن GAPDH به عنوان کنترل و BAX و Bcl2 مورد بررسی قرار گرفت و داده های بدست آمده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمون آماری ANOVA و T_Test مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت یافته ها: دوز آلیسین مورد استفاده در این آزمایش بر روی بیان ژن های BAX و Bcl2 در دو نمونه ی سرطانی ونرمال تاثیر معناداری نداشت در حالی که کاهش بیان ژن BAX و افزایش بیان Bcl2 مورد انتظار بود نتیجه گیری: با توجه به تحقیقات گذشته و پژوهش حاضر ممکن است آلیسین در دوز های بالاتر تاثیر بیشتری داشته باشد
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تیمارهای اسموپرایمینگ، هیدروپرایمینگ و تنش شوری بر جوانه زنی بذر و برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گل همیشه بهار
اعظم برعندان - شهرام صداقت حور - علی حسینی - بهزاد کاویانی
مروری بر اهمیت و تآثیر کودهای آلی در کشت زعفران (Crocus sativus L.)
مینا امانی - محمد ابراهیم رمضانی - یگانه نادری توابع
مروری بر ظرفیت های دارویی و اثرات درمانی بنفشه های معطر
پروین محرابی - فرزان طاهری - محمد رسولی - علی عمارلو
بررسی اثر عصاره گیاهان جینسینگ، سرخارگل، گل بنفشه و زنجبیل بر روی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی
سیما صحرایی - مجتبی محمدی رکن آبادی - رسول شکری
In silico Investigation of HDAC inhabitor properties of the Barijeh
Kiana Keyhani sabeti - Azizeh Asadzadeh - Fatemeh Shams moattar
بررسی اثر آلیسین موجود در عصاره سیر بر روی بیان ژن BAX و Bcl2 در رده ی سلولی سرطان معده(AGS)
رضوانه دانش حکمتی - علی برزگر - پروانه فرزانه
Evaluation of Antioxidant Activity of Selenium Nanoparticles using Seeds of Extract of Polylophium involucratum (Pall.) Boiss. from Ramsar – Iran
Shahab Ojani - Naser Montazeri - Masoud Mohammadi Zeydi - Masoud Ghane
بررسی اثرات تنش های همزمان شوری و گرما بر مقدار رزمارینیک اسید و بیان ژن RAS در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
اعظم غلام نیا - اصغر مصلح آرانی* - حمید سودایی زاده - سعید ترکش اصفهانی - سمیه قاسمی
Anti-proliferative and apoptotic effects of Piper cubeba hydroalcoholic extract on the MCF-7 human breast cancer cell line
Tayebeh Mohammadi - Mehrdad Pooyanmehr - Farhang Tafaroji
Effect of harvest time on phytochemical characteristics of Momordica charantia
Zeynab Mohkami - Azizollah Kheiry - Mohsen Sanikhani
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1