0% Complete
صفحه اصلی / سومین کنگره بین المللی و چهارمین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Evaluation of antioxidant and antimicrobial activities of Echium italicum L. extracts, (leaf, flower, stem and seed)
Zahra Dashtizadeh - Abdoarrasoul Haghir Ebrahimabadi - Azam Monfared - Ahmad Mirshokraei - Samaneh Heydari
تأثیر اندازه ی پیاز در عملکرد کمی و کیفی زعفران در منطقه ی ییلاقی جنت رودبار (Corocus sativus)
سمیه قاسمی - صادق پورمرادی - عباس احمدی ماچیانی - سمانه رودگرنژاد
بررسی سوابق مطالعات تنوع ژنتیکی و شناسایی مولکولی اکوتیپ‌ها و واریته های زراعی جنس مرزنجوش(Origanum sp.) با استفاده از نشانگرهای DNA
سارا ثالثی - سعید ترکش اصفهانی
The important medicinal and industrial properties of Calotropis procera (Aiton) W.T.
Zahra Mohebi
Piper cubeba fruit extract has cytotoxic effect on normal cells
Tayebeh Mohammadi - Mehrdad Pooyanmehr - Ali Maleki - Farhang Tafaroji
Identification of specific flavonoids and their diversity in four subspecies of Teucrium orientale from Iran
Seyed Hossein Bagheri Moghadam - Navaz Kharazian
Application of Catharanthus roseus L. in Food Industry: A review
Pariwash Zandi - Mandana Bimakr - Ali Ganjloo
بررسی اثرات روغن هسته انگور بر سمیت عصبی وغلظت مغزی یون مس به دنبال تماس مزمن با مس در رتهای نر بالغ
مهدیه انوش - حسین فلاحتداری - مهران محسنی
بررسی اثر هالوپرایمینگ بر تغییرات جوانه‏زنی و رشد اولیه گیاهچه گاوزبان اروپایی
فرید شکاری
بررسی برخی خصوصیات خاک اراضی زراعی شهرستان بروجرد برای کشت گیاه زعفران با استفاده از GIS
حسین پورهادیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.5.1